sâmbătă, 8 august 2009

Parchet sau gresie in bucatarie

Multe persoane se intreaba atunci cand ajung la amenajarea bucatariei ce sa foloseasca gresie sau parchet. Ei se gandesc asa: daca pun gresie in bucatarie poate ca o sa fie mai rece, daca pun parchet in bucatarie poate se pateaza.

Ei bine solutii pentru un design interior al bucatariei exista si tocmai de aceea va propunem un compromis, o combinatie de efect: atat gresie cat si parchet in bucatarie. Da gresia poate sa mearga perfect cu parchetul .

Astfel in apropierea blatului de lucru si a aragazului puteti opta pentru 1 rand jumatate sau 2 randuri de gresie ( in functie de marimea bucatariei) iar in zona centrala se monteaza parchet. Pentru a face legatura intre gresie si parchet se folosesc baghete metalice ( asemanatoare celor de prag de usa), bachete care se fixeaza in beton pentru a da rezistenta si pentru a evita aparitia in timp a oscilatiilor intre gresie si parchet. Aceste bachete metalice sunt de diferite nuante si trebuie alese in functie de feroneria mobilierului din bucatarie pentru a da un efect vizual placut.

Niciun comentariu: