miercuri, 5 august 2009

Amenajari interioare pe alb
Cum ar fi daca s-ar realiza amenajarea unui living care sa aiba ca si prim plan culoarea alb. Hmmm poate va ganditi am mai vazut undeva totul in alb...aaa da la spital. Ei bine acesta idee de amenajare interioara a unui living poate fi gresita, nu trebuie sa pornim de la ideea ca albul este rau.

In primul rand trebuie sa stim ca un decor in alb are urmatoarele avantaje: luminozitate amplificata si simplitate care pune in evidenta accesoriile. De asemnea intr-o camera cu un design interior pe alba se va simti un aer mai delicat si mai proaspat. Totusi nu se poate ca totul in living sa fie alb. Trebuie adaugate accesorii colorate insa acestea sa fie pe o tenta calda, pastelata. Se pot folosi cosuri din rachita sau rattan, dar captusite cu un material textil, aceste cosuri fiind foarte utile si pentru depozitare. Un design interior de living bazat pe culoarea alba da senzatia ca este greu de intretinut, mai ales daca este o familie numeroasa, insa daca se folosesc ca si materiale pentru amenajari interioare tapet si dusumele care se curata usor, canapele cu huse lavabile totul poate sa fie extrem de usor si curat.

Atentie , albul nu este intr-o singura culoare. Nu putem discuta de alb si gata. Sunt numeroase nuante de alb care pot sa fie imbinate pentru a creea o atmosfera cat mai placut si in gust cu designul interior urmarit.
Astfel putem sa avem un design interior care sa dea o nota calda si calma( atunci cand folosim o varietate de nuante de alb care duc pana la note subtile de gri sau bej pal) sau putem sa avem un design interior alb care sa dea un ton rece ( vopsind sau folosind tapet pentru pereti de o culoare alb-ivoriu o sa avem acea stralucire rece).

Niciun comentariu: