joi, 10 septembrie 2009

Amenajari interioare bai mici

Multa lume se confrunta cu probleme si cauta idei atunci cand este vorba de amenajarea interioara a unei bai mici. Aceste bai mici le intalnim de obicei in apartamentele de bloc. Este foarte important atunci cand pornim la amenajarea unei bai sa gasim balanta intre dimensiuni , functionaliatea pe care o va avea baia si modul in care va arata dupa ce am terminata cu decorarea ei.

Trebuie sa pornim cu ideea ca intr-un spatiu mic trebuie sa folosib obiecte de design interior tot de dimensiuni mici, pentru ca daca vom folosi obiecte voluminoase vom avea impresia ca nu este destul loc in baie, ca totul este super aglomerat. De asemenea se pot folosi modele pentru placile de faianta de pe pereti tot de dimensiuni mici. Culorile deschise, oglinzile de dimenisuni generoase, fac spatiul sa para mai mare. Nu folositi contraste puternice pentru ca da impresia de incarcare. Ca si mobilier intr-o baie mica , incercati sa gasiti modele cu o organizare buna in interior astfel incat sa aveti spatii de depozitare.

Un comentariu:

Rada-Irina Compelanu spunea...

Pentru amenajarea unei băi interioare, cea mai bună soluție este să alegeți un aranjament care se încadrează în specificul locației.