joi, 23 iulie 2009

Modele si amenajari interioare bucatarii

Va ganditi la amenajarea bucatariei. Oare ce design de interior sa folositi pentru a avea o bucatarie super moderna, placuta si foarte practica. Am gasit o gama pentru amenajari interioare bucatarii , Gama Decor de la Porcelanosa. In aceasta gama puteti gasi o varietate foarte bogata de stiluri de design interior bucatarii de la rustic la modern, o multitudine de culori si posibilitati de utilare. Pretul pentru o amenajare a bucatariei porneste de la 15000 euro si poate urca in functie de componentele si utilitatile dorite in bucataria dumneavoastra.

marți, 21 iulie 2009

Zugraveli decorative de exterior

Am ajuns si la punctul in care am realizat zugravirea pe exterior a casei. Am ales pentru asta o vopesea decorativa de la Coramet. Super ok oamenii de acolo , au sute de culori si combinatii pentru orice gust. Vopseaua decorativa de exterior este preparata direct pe calculator , au combinatiile gata facute, asa incat chiar daca nu ajunge cantitatea cumparata initial nu este problema pentru ca oricand se va cumpara va iesi aceeasi nuanta. Ca sa iasa bine si uniform si pentru o mai buna aderenta la perete cumparati si amorsa preparata gata in aceleasi nunate ca si vopseaua decorativa.

Asadar spor la vopsit.

joi, 9 iulie 2009

Pardoseli din granit

Ce sa pui pe pardoseala unei case ? Gresie , parchet sau ceva natural ? Mi se pare deosebit la o casa sa vad pardoseli din granit sau marmura. Piatra naturala da parca acel aer de noblete, atatea culori si combinatii naturale create de natura. Atentie insa la ce granit folositi. Nu este suficient sa ziceti gata granitul asta imi place il cumpar si il montez. Vorbiti cu vanzatorul ce fel de granit este, ce fel de textura are, este pentru placari exterioare sau pentru interior, pentru ca va puteti trezi ca montati un granit in interior pe care se vor vedea orice urma de pas sau de umezeala indiferent daca l-ati tratat cu produse specifice.

Atunci cand montati granitul trebuie avuta mare grija si vreau sa va dau cateva sfaturi. Alegeti cu grija echipa care va monta granitul, mergeti si vedeti cateva lucrari pe care le-au mai facut pentru ca nu este acelasi lucru sa montezi granit sau gresie. Granitul se taie mult mult mai greu si trebuie masini speciale pentru taiere pentru a ramane marginile perfecte. Inainte de a se incepe montarea trebuie sa aveti sapa turnata cat mai bine. Trebuie foarte multa grija la montarea granitului pe trepti pentru ca daca nu este facut o lipire perfecta intre treapta si contratreapta pot aparea fisuri si trebuie inlocuite placile de granit.

Dupa ce s-a facut montarea placilor de granit pardoseala trebuie sa fie parca dintr-o singura bucata atunci cand este privita , fara rotsuri mari intre placi si fara diferente care sa se simta la mana . Pentru intretinerea unei pardoseli cu granit sunt solutii speciale pe care le gasiti in magazine de specialitate.

vineri, 3 iulie 2009

Tapetul

In ultimul timp tot mai multa lume prefera in amenajarea unei camere, folosirea tapetului in loc de o zugraveala decorativa sau clasica. In tendintele de amenajari interioare tapetul nu trebuie folosit pe toti peretii se poate decora doar un singur perete al camerei , se pot folosi de asemenea modele diferite de tapet in aceeasi camera. Iata cateva modele de tapet care pot inveseli o camera .
Pentru a pune tapetul pe perete puteti sa apelati la un specialist sau puteti sa realizati aceasta operatiune chiar dumneavoastra. Pentru cei care se hotarasc sa puna singuri tapetul aveti mai jos acest film de prezentare pentru a va putea face o idee despre tapet, despre cum se poate pune fara sa apara bule de aer.